Trafikförsäkring logo
Trafikförsäkring bakgrund

Sensor trafikförsäkring


För dig som letar efter en billig trafikförsäkring till din bil så är Sensor Försäkring ett fenomenalt val att överväga.

Sensor Försäkring trafikförsäkring kortfattat

Sensor trafikförsäkring är det perfekta valet för att säkerställa omfattande skydd och trygghet när du är ute på vägarna. Med Sensor trafikförsäkring får du ersättning för skador på din bil, även om du själv orsakat olyckan. Dessutom ger den dig ersättning för personskador och skador på andra personers egendom. Med Sensor trafikförsäkring kan du vara säker på att du är väl skyddad och att kostnaderna täcks om något skulle hända i trafiken.

  • Sensor Försäkring trafikförsäkring

Trafikförsäkring & skydd

När du väljer en trafikförsäkring hos Sensor kan du se fram emot en rad fördelar och omfattande skydd för din bil. För det första täcker Sensor trafikförsäkring skador som du själv orsakar i trafiken, vilket ger dig trygghet och ekonomiskt skydd om en olycka skulle inträffa. Oavsett om det handlar om skador på din bil, personskador eller skador på andra personers egendom, kan du lita på att Sensor trafikförsäkring ger dig ersättning.

En annan fördel med Sensor trafikförsäkring är att den även täcker skador på din bil om någon annan är ansvarig för olyckan. Det betyder att du inte behöver oroa dig för kostnaderna om du blir skadad eller om din bil skadas i samband med en trafikolycka. Sensor trafikförsäkring ger dig den trygghet du behöver för att kunna ge dig ut på vägarna med sinnesfrid.

Skaffa trafikförsäkring hos Sensor Försäkring

Så skaffar du trafikförsäkring hos Sensor Försäkring

Se ditt pris

Ange ditt regnummer och personnummer på Sensor Försäkrings hemsida.

Villkor

Läs igenom villkoren noga så du förstår vad som täcks av trafikförsäkringen.

Startdatum

Välj om du vill att försäkringen börjar gälla direkt eller längre fram.

Omdöme

Trafikförsäkring bakgrund
Intresserad av Sensor Försäkring?

Se ditt pris