Trafikförsäkring logo
Trafikförsäkring bakgrund

Hedvig trafikförsäkring


För dig som letar efter en billig trafikförsäkring till din bil så är Hedvig ett fenomenalt val att överväga.

Hedvig trafikförsäkring kortfattat

Ger dig omfattande skydd vid trafikolyckor. Med Hedvig trafikförsäkring kan du känna dig trygg i trafiken, då den täcker skador på din egen bil orskade av andra, personskador samt skador på andra personers egendom. Dessutom ger den ersättning även om du själv vållat olyckan, vilket ger dig extra säkerhet på vägen.

  • Hedvig trafikförsäkring

Trafikförsäkring & skydd

En trafikförsäkring hos Hedvig ger dig omfattande skydd och fördelar när det kommer till trafikolyckor. Först och främst täcker den skador på din egen bil orsakde av andra, vilket ger dig trygghet och ekonomiskt skydd. Den omfattar även personskador och skador på andra personers egendom, vilket innebär att du är skyddad både som förare och som ansvarig för eventuella skador du orsakar.

En annan fördel med Hedvigs trafikförsäkring är att den ger ersättning även om du är den som vållat olyckan. Detta innebär att du kan känna dig trygg på vägen, även om du skulle vara inblandad i en olycka som du själv orsakat. Hedvig täcker kostnaderna för eventuella skador för personskador som uppstår vid olyckan.

Skaffa trafikförsäkring hos Hedvig

Så skaffar du trafikförsäkring hos Hedvig

Se ditt pris

Ange ditt regnummer och personnummer på Hedvigs hemsida.

Villkor

Läs igenom villkoren noga så du förstår vad som täcks av trafikförsäkringen.

Startdatum

Välj om du vill att försäkringen börjar gälla direkt eller längre fram.

Omdöme

Trafikförsäkring bakgrund
Intresserad av Hedvig?

Se ditt pris